Start i Taskbar
Desktop kompjuter HP Victus, kupljen pre dve godine, Windows 11. Pre jedno mesec dana je Task Manager poceo da zeza, ne pokazuje koji su programi otvoreni (osim samog sebe) a prozor nece da se iskljuci, mora da se klikne dvadesetak puta. Pre tri dana ukljucim komp, sve ok osim sto nedostaju Start i Taskbar. Kad spustim kursor dole gde su bili, samo rotira. Mogu da didgnem Operu recimo ali se brzo i ona blokira. Onda restart pa opet, tako nebrojeno puta, sve kao radi ali se odmah blokira. Start i Taskbar i dalje nedostaju. Pokusao sa cmd sfc scannow, skenira i nista ne nadje. Ctrl + R ili + I ne reaguju. Posle ne znam koliko restartovanja sve je odjednom bilo u redu, sve radi, samo sto se background slika sa desktopa izgubila. To sam vratio, radio komp dva dana - bez gasenja. Juce sam ga iskljucio, danas ukljucio, potpuno isto, nedostaju Start i Taskbar, kursor se vrti, komande ne reaguju... Kad ukljucim Task Manager i nekako na spisku nadjem explorer, nemoguce ga je restartovati ili iskljuciti, jednostavno ne reaguje. Prilicno neprijatna situacija, da li ima nekog saveta ili predloga? Unapred zahvaljujem.
Poslednja ispravka: ibanezac1 (8.10.2024 u 22:40)
Razlog: Tagovi
|