Re: Start i Taskbar
Ja sam skoro imao problem sa win 10 gde kada posle paljenja imam i desktop i taskbar Ali ne mogu ni na šta apsolutno da kliknem nekada mi otvori task manager nekad ne i restartovao sam explorer.exe ali nije pomoglo sve dok nisam ostavio tako laptop uključen i otisao jer sam primetio neke procese za update da brljaju u pozadini (iako nije bilo dostupnih ažuriranja i nije ništa preuzimao u tom momentu) kada sam uspevao da otvorim task manager I kada sam pogledao posle par sati sve je ok bilo.
E sad možeš cmd da otovris tako što ideš desni Klik na desktop i kreiras novu precicu i za lokaciju izvršnog fajla upises samo cmd.exe, ime nije bitno, sačuvaš i onda samo otvoriš tu precicu, a ako ti treba administrator da restartujes explorer.exe onda desni Klik na ovu kreiranu precicu pa na advanced i stikliras "run with administrator privileges" ili tako nešto.
Možeš da probaš da pokrenes windows I u safe modu čisto da vidiš da neki od programa ne pravi problem.
A na kraju krajeva možeš da vratiš windows na fabrička podešavanja ili da čak reinstaliras sa novom instalacijom jer je zaglupio iz nekog razloga.
|