Prikaz jedne poruke
Stara 9.10.2024, 16:59   #5
shonee
Član

Član od: 7.8.2011.
Zahvalnice: 59
Zahvaljeno 66 puta na 63 poruka
Određen forumom Re: Start i Taskbar

Ja sam skoro imao problem sa win 10 gde kada posle paljenja imam i desktop i taskbar Ali ne mogu ni na šta apsolutno da kliknem nekada mi otvori task manager nekad ne i restartovao sam explorer.exe ali nije pomoglo sve dok nisam ostavio tako laptop uključen i otisao jer sam primetio neke procese za update da brljaju u pozadini (iako nije bilo dostupnih ažuriranja i nije ništa preuzimao u tom momentu) kada sam uspevao da otvorim task manager I kada sam pogledao posle par sati sve je ok bilo.

E sad možeš cmd da otovris tako što ideš desni Klik na desktop i kreiras novu precicu i za lokaciju izvršnog fajla upises samo cmd.exe, ime nije bitno, sačuvaš i onda samo otvoriš tu precicu, a ako ti treba administrator da restartujes explorer.exe onda desni Klik na ovu kreiranu precicu pa na advanced i stikliras "run with administrator privileges" ili tako nešto.

Možeš da probaš da pokrenes windows I u safe modu čisto da vidiš da neki od programa ne pravi problem.

A na kraju krajeva možeš da vratiš windows na fabrička podešavanja ili da čak reinstaliras sa novom instalacijom jer je zaglupio iz nekog razloga.
shonee je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku shonee na korisnoj poruci:
ibanezac1 (12.11.2024)