Citat:
dex3108 kaže:
Nakon nekih 10h+ provedenih u igri ide ovo na pauzu. Sve sto igra nudi vidis u prvih 5h, ostalo je ponavljanje jedne te iste radnje i jednog te istog quest-a.
|
Ovo je i moj utisak. Nekako u pocetku impresivno, interesantno je igrati sa Naoe, dodali su jako dosta sitnica oko stealtha i pravo je uzivanje igrati sa njom, eliminisati protivnike, verati se po krovovima, bas ono sto bi AC trebao da bude...Ali nakon tih prvih 5-6 sati igra se pretvara u bas ovo sto si napisao. Opet jedan te isti kvest, opet jedna te ista sargarepa i tako u krug. Da je prica makar malo zanimljivija pa i da te tera na igru ali ovako, meh.
Daleko je igra od katastrofe koju prenose po netu, ali daleko je ovo od adekvatne igre koja izuskuje vreme a pre svega i ovoliko novca.
Inace sam za pricu cuo da je u stvari pred sam kraj odlicna, ali dzaba kada se opet sve razvodnjava zarad vestackog pumpanja sati igre da bih poslednjih 2-3 bili kako treba.
Dizajn OW igara treba jedan dobar refresh, cak je i fenomenalni KCD2 malo zasao u te "razvucene" vode.... (da ne krecu napadi, ne uporedjujem uopste AC i KCD, samo pricam o OW igrama u globalu)