Državni službenik (2019)
https://www.imdb.com/title/tt10078462/
Odledah 2 sezone, bez sumnje, vrlo interesantan scenario, nažalost akcione scene srednja žalost. A ono što posebno nervira je što se tiče utisak da se BIA svodi na 6-7 čoveka, nema nikakve širine. Svaka sezona se tematski posvećena jednom globalnom problemu, a u 12 epizoda se razvlače likovi koji predstavljaju zainteresovane strane, što seriji daje neku tromost, sa ne baš spektakularnim krajevima. Tu je i mana shih naših filmova i serija da je dijalog često nerazgovetan (zašto li ti tonski tehničari primaju plate kad ne znaju da pročiste dijaloge). Lik načelnika policije, ako se ne varam, mi dođa malo kao plagijat lika što non-stop puši cigare ne prekidno, Duboko grlo, valjda iz ne sečam se koje beše serije. Milan Marić, kao Lazar, solidno se snašao, premda deluje prefiše fokusirano u svim situacijama. Laušević i Berček sjajni u svojim ulogama, možda je ovo i malo subjektivno, jer sam na njih navikao, no i ostatak ekipe nije loš. Dalje, uvodna špica odrađena nedovoljno maštovito, muzika malo tendenciozno spora, no može da prođe, tako da na skali od 1-10, serija mislim da ne prelatzi 5.