Prikaz jedne poruke
Stara juče, 14:00   #16
Vasilije998
Član

Član od: 13.12.2020.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: Valjani tableti sa velikim ekranima (preko 12 inča), preporuke, antipreporuke i sve os

Citat:
Neutrino kaže: Pregled poruke
Cena od 380 EUR je teritorija u kojoj običan iPad A16 (2025) ima daleko više smisla.
Da se ne ponavljam sada kao papagaj zašto Epl za mene nije bio prvi izbor i sklonim to na stranu. Ekran je manji kod tog bazičnog ajpeda, ali neka to bude nebitna stavka, nekome to možda ništa ne znači ili ivoli kad je manje zbog lakše prenosivosti. Meni ajped air nema smisla jer je premali.

Dalje, nisam spreman dati 400e za tablet koji ima sličan ekran kao moj, ima manje RAM memorije (6GB) i 128GB memorije i sve to u 2025 godini. Ako bih hteo istu konfiguraciju kao moj TCL, to bi sigurno bilo 500e za 256GB. Gledam kp, čak nisam ni nahvatao 256GB, samo 128GB.

Opet, to samo meni ne odgovara, za to sigurno postoji publika i očito da se ti uređaji ne bi pravili da nisu od koristi potrošačima. Samo ja nisam ciljna grupa koja bi uzela ipad Air. Ja jedino Pro mogu uzeti, ali, shidno tome da je jedina stvaka o kojoj sam brinuo ekran, to sam dobio za daleko manju cenu. Nije mi baš tečna retina toliko bolja da ne mogu bez nje živeti.
Vasilije998 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke