Prikaz jedne poruke
Stara 18.2.2026, 14:33   #28
ogisha
Starosedelac

Član od: 25.4.2008.
Zahvalnice: 388
Zahvaljeno 389 puta na 262 poruka
Određen forumom Re: Silent Hill f

Sasvim korektan naslov. Igra je koncipirana slično kao Nier, gde je potrebno više prelazaka kako bi se odmotali novi detalji bitni za razumevanje priče, a po defaultu, dovoljno je 3 prelaska, od kojih canon ending najranije može da se otključa u trećem prelasku. Ti kasniji prelasci ne predstavljaju toliki problem jer se mnoge deonice mogu pretrčati bez ulaženja u fajt.

Priča mi je većim delom bila konfuzna, pogotovo nakon prvog prelaska. Kockice se slažu tek nakon drugog, a pogotovo nakon trećeg prelaska. Veće poznavanje japanske (ili azijatske?) kulture bi mi više pomogao u razumevanju nekih stvari tokom igre ali svakako posle svake SH igre se konsultujem sa internetom. Ono što mi se posebno dopalo u igri je dizajn sveta kao i ponašanje svih karaktera u igri - ekspresije lica, body language... fenomenalno odrađeno.

Sve u svemu baš nekako karakterističan naslov, ima neki svoj identitet i zaslužuje mesto u serijalu (iako je ovo praktično spin-off). Nešto slično očekujem i od sledećeg naslova Townfall.
ogisha je offline   Odgovor sa citatom ove poruke