Korisnik sam SBBovog interneta već 2 godine i ni jednom mi se nije desilo da sam ostao bez interneta duže od 1-2 sata, a obično je bio razlog nestanak struje, ili rad Telekoma na....ko zna čemu. Koristio sam 128kbps a sada sam prešao na 256kbps. Inače sam iz Kraljeva. Od 1. aprila u Kraljevu je krenuo Telekomov ADSL po ceni od 1450din za 256kbps i pod uslovom da budete njihov korisnik godinu dana. SBB je promenio cenu 256kbps sa 2450 na 1750 din. pored razlike od 300 dinara ostao sam na SBBu razlog je sto sam zaista zadovoljan protokom, nemam problema sa torrentima, p2p klijentima i ostalim čarima interneta, a i sto mi je najbitnije nisam primoran da plaćam net svakog 1. u mesecu već mogu da ga platim kad ja hoću i koji god paket 128, 256, 512...desilo mi se da 2 meseca nisam uplatio paket zbog odsustva od kuće. Poznajem dosta korisnika Sbb-a u Kraljevu i mnogi dele moje mišljenje, ali mnogi imaju i negativno mišljenje o sbb-u, a zašto nemam pojma, a neznaju ni oni konkretan odgovor.Mislim da SBB najviše muči korisnike u Beogradu,ali i to mislim da zavisi od dela grada, jer znam ljude koji nikad nebi prešli na adsl sa sbb-a.
Ali u KV-u ima još jedan kablovski operater a to je Duga, ko nije iskusio njihove usluge nema pojma šta su muke

. Oni su gori i od najgore dial-up veze sa modemom na 14400