Prikaz jedne poruke
Stara 4.5.2007, 15:14   #20
MAKI3
Novi član

Član od: 4.5.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Ogame - dupli standardi na .ba

Evi i ja da prenesem svoje iskustvo iz Ogame ali sa org. uni 24

Prica je sledeca.
Ulogovao sam se nekih 30 minuta pre nego sto mi se flota vratila, tj. pre nego sto se udar desio.
FS sam radio sa meseca na DF. Tako da nije bilo sanse da me provale.
Njihov udar je bio namesten da bude 12 sekundi nakon sto se moja flota vrati. Dakle, imao sam vise nego dovoljno vremena da maknem flotu. Ali kad sam to hteo da uradim dobio sam poruku "No appropriate missions". Normalno, nije bilo vremena za drugi pokusaj spasavanja flote.

Dakle, postavlja se vise pitanja:

1. Kako su znali kad se meni flota vraca, tj. kako su "izracunali" jer mi je jedan od njih posle udara napisao da ga kao fol interesuje koliko su kasnije dosli jer je on "kalkulisao sa 5 sec zakasnjenja"?

2. Kako sam to sprecen da maknem flotu?

Nisu mogli da me uhvate posmatrajuci dal je nestao DF jer sam FS radio na nevidljiv DF. S obzirom da sam FS radio na moj DF na drugoj planeti, dobio bi izvestaj da su me kojim slucajem napadali preko noci sa sondama kako bi napravili vidljiv df, ali oni to nisu radili.
Medjutim kad sam jutros pogledao, a ono oko moje planete na ciji DF sam radio FS sad odjednom ima vidljiv DF. Jos jednom ponavljam, nemam nikakav izvestaj da me je neko napadao sa sondama ili bilo cim drugim pre glavnog udara.
Opet prica kao sa ba. jer jedan od napadaca je iz saveza WORMS gde se nalaze hrvati.
Cekam odgovor od GO-a, ali sumnjam da ce nesto biti od toga.

Sami izvucite pouke.
MAKI3 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke