Citat:
IYIARKO kaže:
Ako se uporedi sa WoW, WoW postaje igra za malu decu. Personal dungeon stvarno razbija, pets su super, ja igram na S1 (prvi server prvo sve  ) nick mi je MarkoTitan 12lvl (evo sad sam online XD) Nek dodje neko i nek uzne neko priesta jer bez njega se nemoze  ) Guild = Orlovi
Ukljuchite u grafichke opcije filtering na max, tad tek igra dobije full sliku 
Nije zahtevna + ljudi koji igraju nisu olosh, kao shto sam sretao u drugim mmorpg...
free2play i dobro su izbalansirani leveli i lvl up (nema dugortajnog muchenja za lvl - za jedan dan sam 12 lvl  )
|
He he iskren da budem WoW je iskusan majstor drzanja ljudi vezanih za racunar

Tako da ih ne bih poredio, jer, sto je najbitnije i jedna i druga igra su originalne.
Eh, odlicno sto si me podsetio objasnicu gore o serverima. To sam zaboravio. Ok, vidimo se na K1. Sad cu ja

Kao sto pomenuh pre... Grafika je fantasticna. Ja uvek igram na max detaljima jer igra to moze da podrzi. Problem je jedino uvek bio i ostao lag u Randolu. Ali, koliko vidim na oficijalnim Last Chaos forumima, kazu ljudi da rade na tome. Ipak mi se cini da maximum je world capacity pravo resenje za svaki lag. Svuda ostalo igra radi kao da nisi na netu.
Da ljudi nisu "olosh" to je tacno. Mada pazi... igra je nova... ko sto neko rece ima vremena za "Plz money" ili "I died I need free items PL00x". Ljudi su spremni da ti pomognu sta god da ih pitas, sto je dobro.
He he levelovanje... samo da ti kazem ovo: vidimo se kad budes bio 30 ili 40 lvl. Glava ce te boleti

E hvala ti na postu i vidimo se!
EDIT: Eh, da! Moj character name je Apoline. Obicno igram na K6. Ako nisam tamo probajte na K2. A ako ni tamo nisam, onda pijem pivo u kafanici

He he.