tema: WOW kutak
Prikaz jedne poruke
Stara 23.6.2007, 15:06   #1182
genius
Deo inventara foruma

Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
Određen forumom Re: WOW kutak

Pa raifaisen je kao mnogo dobra varijanta jer je:

1) Lako da se izvadi. Samo treba da si punoletan i da imas uvek najmanje 20 evra na racunu i u pitanju je VISA tako da mozes da je koristis lako na svim sajtovima.

2) Cak i da ti je ukradu (broj) tesko da mogu da te mnogo ostete jer je mali depozit koji moras da imas stalno a ne moze da ide u minus.

I druge kartice naravno rade lepo i prosto se vade. Ja recimo koristim VISA AIK Banke i nikada nisam imao problema. Prihvataju je apsolutno svuda. Cak mi se desava i nesto smesno da kada mi naplacuju u nekoj valuti, nakon obracuna uvek nekako ja ostanem u plusu. Kupovao sam sa njom nesto u Americi (uzivo na POS terminalima po radnjama) i posle sam vratio visak (tamo uzmes po pet-sest modela necega, isprobas i onda jedan zadrzis a ostale vratis i to je sve ok) i vratili mi novac na racun i na kraju je ispalo da sam imao vise para na kartici kada sam se vratio nego kada sam posao
Isto i u Grckoj sam kupio Toshiba lap top kada sam bio na letovanju (uhvatila me kriza posle tri dana nekoriscenja interneta) i na kraju je ispalo da sam ga platio oko 400 evra.
Ako imas blizu AIK banku probaj kod njih. Ako neces ni kod AIK ni kod Raifaisen onda definitivno ti ostaje Intesa kao dobro resenje. Sve ostalo neznam kakve su a za ove tri znam iz licnog iskustva da su dobre...
genius je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku genius na korisnoj poruci:
Dr Zoidberg (23.6.2007)