Citat:
Felix_Domestica kaže:
Ako budem menjao proc, menjacu i maticnu. Rado bih ja menjao konfu, ali ocel neko to da isfinansira? Mislim, dajte ljudi gde da ustetakam 20-30 hiljada? Bar da radim negde, nego sam ucenik. Od mojih mi ne pada na pamet da im trazim pare za to, i ovako je dosta sto mi placaju skolovanje i svaki dan da se jede + struja + voda + telefon(dial-up) + jos mnogo toga. Puno je to. Nego samo vi meni napisite sta preporucujete, koje od ta dva? Ne planiram da igram Crysis nego neke sadasnje igre tipa, Gothic III, Oblivion, Titan Quest, Two Worlds na medium detaljima.
BTW, sve sam ja te igre igrao na low detaljima, ali hocu da igram ko covek. Sad cu uzeti proc, ili ram, + maticna, a za koji mesec ovu drugu dopunu
EDIT: Fala playeru jedan, koji je jedini dao koristan savet  , ide zahvalnica
|
Imao je moj ortak slicnu dilemu pre godinu dana i da ti skratim pricu,s**** se ko niko.
Hajde reci koliko si para ustekao.
Nema nista od igranja ni Ghotic-a i Obliviona sa takvim kompom ni na low tetaljima u 800x600,jednostavno sve je to mnogo slabo ako se nema makar graficka 6600GT.
Ja nisam hteo da ti objasnjavam gde je problem sa takvim parcijalnim kupovinama ali ako hoces objasnjenje samo pitaj.