kao prvo da se zahvalim na pomoci svima

,koja mi je jako dobro dosla i dala nekoliko sjajnih ideja,koje su mi bile pred nosom sve veme!

imam ODLICNE uslove da kupim laptop u inostranstvu,ne mogu da verujem kako mi to nije palo na pamet,ali izgleda da je nestrpljenje ucinilo svoje,pa sam ocekivao da dobijem odgovor i da odem i kupim laptop ovde

znaci,neka bude ovako...ovih 500 e sto imam,cu postaviti kao fiksni novac koji sam nekim cudom dobio,a za neki 200 e vise cu se pomuciti sam,jbg,toliko sam covek bar

pregledao sam neke sajtove i uporedjivao sam to sto sam nasao na njima sa drugim sajtovima,jer sam jedva poverovao u to sto sam video!npr.nasao sam neku Toshibu A100-300 Satellite (koliko se secam) koju je firma PC Klinika najavljivala za kraj maja da dolazi na lager,ali nista od toga!naime ovaj prilicno mocan laptop je kostao svega 600e sa PDV-om i vec tada sam bio spreman da ga uzmem cim dodje,ali nista nije bilo od toga,jer naravno,nije stigao na lager

sada sam pronasao jedan jako koristan sajt
http://www.notebookreview.com
ovde moze da se procita sve o velikom broju modela uljucujuci i cene tako da mislim da moze dosta pomoci,a i opcije pretrage su jako dobre!
btw. ova Dell Vostro serija je zaista mocna i moram da priznam da mi se jako dopada kombinacija komponenti

ako je smanjenje PDV-a stupilo na snagu,kada ce biti u punoj snazi :-))))) ? mislim,kada ce u reklamama pisati "cena sa uracunatim PDV-om od 8%"? :-)