Prikaz jedne poruke
Stara 10.11.2005, 11:18   #56
Reloader
Starosedelac

Član od: 25.10.2005.
Zahvalnice: 98
Zahvaljeno 28 puta na 20 poruka
Određen forumom Re: Koji antivirus program koristite?

Citat:
Covenant kaže:
@Sale
Ja sam samo objektivan.....
I takodje nemam nameru da flejmujem....
Mogao bi i ti,takodje, malo da se informises jer NOD32 upravo radi upgrade definicija svakih sat vremena i to je jos ukjuceno po defaultu....
Kasperskog sam isprobao i to verziju 4-nesto-i toliko mi je ugusila sistem da se po performansama priblizio Pentium kecu-sa instaliranim NOD-om ne osecam ama bas nikakvo opterecenje-upste ga ne primecujem...
Reci ces mozda da sam probao staru verziju Kaspera i da su nove bolje-ali sam kod drugova video novije verzije 5 i kusur i kod njih nisam primetio nikakvu razliku u odnosu na ono sto sam ja isprobao.....
Takodje gomilu virusa i trojanaca nije hteo da ocisti,opet za razliku od NOD-a
Kasperski je covek koji samo ima dobru reklamu i drzak stav i nista vise(citajozer)-namerno sam pomenuo Zapad-pitaj ljude sta koriste za antivirus-uveren sam da nikad nisu ni culi za famoznog Kaspera-bas mu je kvalitetan proizvod kada se nije probio na zapadno trziste
Norton,koji sam takodje koristio je pojam za njega.....
A eto,sa druge starne,ima lepu prodju u istocno-juoistocno evropskim zemljama-to sto ga koristi dosta ljudi i sto je popularan kod nas ne znaci i da je najbolji(daleko je on od toga)-dosta ljudi koristi i Win a ko jos normalan moze da tvrdi da je to kvalitetan OS...
Nisam bas neinformisan kao sto vidis....
POZ!
Apsolutno se slazem + dodajem licno isqstvo na sve to
Reloader je offline