Prikaz jedne poruke
Stara 29.10.2007, 15:16   #80
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.174
Zahvaljeno 4.256 puta na 1.277 poruka
Određen forumom Re: Svet kompjutera 11/2007

Citat:
nikolam kaže: Pregled poruke
ako staviš na naslovnu stranu samo Jednog proizvođača, meni je sasvim logično
da je to reklama.
Druga je stvar kad se na naslovnu stranu stavi GOMILA diskova
(na primer na testu).
Zar ti zaista misliš da se reklame kao što je ova - ne plaćaju?
Ja sam lepo rekao da ako WD il neko drugi nije platio tu reklamu za WD,
da je neko ostao kratkih rukava u Politici..
Pretpostavka je majka svih zaj...

Po tvojoj logici, kad god se nadje neki proizvodjec sa nekin znacajnim novitetom na naslovnoj to ce automatski biti reklama??? Znaci da na naslovnoj ne bi smelo da se nadje nista ekskluzivno sto se pojavi na nasem trzistu. WD je jedini trenutno kod nas sa diskovima od 1TB i kao prvi zasluzio je nasu paznju, kao i nasih citalaca koji, verujem, zele da procitaju nesto o tome. Da je bilo vise diskova na trzistu u trenutku testiranja i oni bi se nasli na naslovnoj, ovako je i nama zao sto nismo imali sa cime da uporedimo ovaj model... Takodje, WD nema zvanicno predstavnistvo kod nas pa samim tim se ova neslovna ni ne kvalifikuje kao reklama Takodje moram dodati da naslovna SK nije "na prodaju" ne nalazi se u cenovnuku oglasa a ako ne verujes osnuj firmu i pokusaj da "kupis" reklamu na nasoj naslovnoj.

Citat:
nikolam kaže: Pregled poruke
Hej, poenta je da se objavi naslovna PRE slanja u stampu i da postoji neki period da ljudi mogu da odreaguju DA LI im se svidja ili ne svidja naslovna i zasto. To valjda sluzi da pomogne redakciji da ima lepu naslovnu inace, ne vidim svrhu objavljivanja naslovne kad vec NISTA ne moze da se promeni. (Vec je u stampi)
Onda vise volim da me obraduje nova naslovna na kiosku..
Poenta je da je promovisemo na forumu kod clanova koje zanima kako ce izgledati kad ce pojavi na kioscima. Ne zanima nas da pravimo "glasanje" kako ce neko reagovati na njen izgled (mnogo babica kilava deca) i sadrzaj to je posao redakcije.
Tvoj izbor je da li ces pogledati ovde na forumu kako ona izgleda ili ces zaobici ovu temu i obradovati se kad je vidis na kiosku.

oluja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke