Citat:
ZoNi kaže:
umesto Irfana, preporucio bih XnView (a postoji i za druge OS-ov)...
|
Probao sam,ne svidja mi se-Irfan je po meni daleko bolji,a prepoznaje oko 100 picture formata-sasvim dovojno za desktop uoptrebu....
Citat:
ZoNi kaže:
umesto FFa - Maxthon
umesto XMa - Winamp Lite ili Billy
umesto Vi Playa - Media Player Classic...
umesto Gaima - Miranda
|
Sto se tice Maxthon-a,video sam ga kod druga-nesto je sporiji u odnosu na Mozillu-a,a ne volim nista sto koristi ubogi IE engine,niti zelim bilo kakav dodir sa takvim stvarima-verujem da su ljudi koji su pravili Maxthon uradili mnoga poboljsanja,i zakrpili dosta rupa-ali neka hvala,Mozilla je moj izbor vec nekoliko godina,i meni ne pada na pamet da probam bilo sta drugo jer sam prezadovoljan.....
XM je fenomenalan player,zauzima oko 900kb,brz(startuje se za sekund,za razliku od Winamp-a 5.0 koji ore po hardu),na njegovom sajtu ima gomila odlicnih skinova i plugin-ova,te Winamp skin i plugin wrapper koji su vec tu po default-ono najbolje je-program moze da koristi Winamp plugin-ove bez ikakvih problema,a besplatan je....
Slicne osobine krase i Viplay-koji ima opcija kao i BS Player,ako ne i vise,a zauzima oko 800kb
Citat:
ZoNi kaže:
i glavno- sta je Free Downloader? Mislis li na Free Download Manager?
|
Da mislim na njega-koristio sam jedno vreme i DAP i Getright,i moram da konstatujem da je Free Download Manger daleko bolji,a pride i besplatan
Dobar izbor zar ne