eh dobih i ja ovu igru tacnije kupih igra je extra al extra extra. nemoguce se odvojiti kad krenes da igras

sto se tice nekih bagova i optimizacije prezadovoljan sam bagova nisam primjetio da ima a ono sto rekose nagli pad frejmrejta kad se dodje do sesnesterca je bilo samo jednom poslije par utakmica igranja ja odmah restartovah komp i upalih igru-sve ok
Prvu utakmicu igro chelsea manchester na top player je sam naravno chelsea

izgubio 4:0 ko da nikad fudbal u zivotu nisam igro.ali malo me zezalo to cudno otimanje lopte ali sam se naviko i nije tako tesko. druga pobjeda ali jedva. 2:1 uspio sam da preokrenem sa 1:0 na 2:1. itd
sad malopre igram utakmicu sa zvezdom protiv manchestera top player postavio sam maksimalnu odbranu. ljudi su me unistili nadigrali na svaki moguci nacin ali nisu imali srrece napetos na maksimumu i onda u 80 i nekom minutu kontra zvezde i lob stativa go!!!
e sad ako vam nije tesko da mi pojasnite kad se koristi ono simuliranje svaki put kad uradim odmah mi igrac pozuti. I znam da je ovo bilo vec prije negdje postavljeno ali mrzi me da trazim posto ima 38 strana jel moze neko ponovo da postavi link za onaj neko patch da se isprave imena klubova i da se isprave grbovi
pozz svim igracima ove igre