Prikaz jedne poruke
Stara 21.11.2007, 11:51   #40
Dimo
Starośeđelac

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 417
Zahvaljeno 931 puta na 700 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Dimo Slanje poruke preko Skypea korisniku Dimo
Određen forumom Re: Koja graficka karta?

Citat:
Mil00rad kaže: Pregled poruke
Uzmi brate ASUS N7600 GS SILENT grafičku sa 256MB,radiće ti kao zmaj.Ja je imam i nikad se nisam požalio.Doduše,njena snaga u mom slučaju ne dolazi do izražaja zato što je guše Athlon procesor na 1.5GHz i 512RAM-a.
P.S.I ako je uzmeš nemoj da se brineš zbog temperature od skoro 120 stepeni,to je normalno,i meni je tako bilo u avgustu kad sam je uzeo.
Ne moze tolika temperatura biti normalna. Sto se tice kvaliteta te karte, imam je i ja i, iako ne igram igre pretjerano, do sada nisam imao problema sa njom u bilo cemu (takodje je djelimicno sputava procesor Celeron 2.4Ghz da ostvari pun potencijal). Problema sa pregrijavanjem nemam, niti ih ocekujem do maja/juna, ali tad planiram da kupim ventilator i ugradim ga da bih se objezbjedio na 44 stepena Celzijusa napolju (sto mi i preporucuju, kao i ja tebi sada). Sto se topica tice, kad Aleksandar vec ima novca za 8600GT nema razloga da gleda 7600GS jer je zadnjenavedena osjetno slabija. Ja u njegovom slucaju ne bih isao ispod 7600GT.

Inace, vec dvije godine se dopisujem sa jednom djevojkom iz Kraljeva
Dimo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke