Prikaz jedne poruke
Stara 14.2.2006, 13:11   #633
Covenant
Deo inventara foruma

Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
Određen forumom Re: Sta slusate od muzike...

Citat:
PsyDuck kaže:
lichno predlazhem DarkWave i DarkTrance..-mislim da bi se DarkVejv svideo svakom metalcu koji gotivi Ramshtajn i tome slichne
Ja slusam dosta stvari pored metala koga ipak slusam i volim najvise,kao i stvari koje si nabrojao-od drakwave Tiamat-a,Joy Divison,New Order,Love Parade,Moonspell,a od nesto starijih Sisters Of Mercy i Cure koji nije drakwave vec spada u tzv. post-punk za koga se vezuje gothic....

Citat:
PsyDuck kaže:
:: i nemojte biti iz fazona:"a to je elektronsko,i tu cvile pingvini (koji su pritom izmishljene zhivotinje...)"..nego uzmite i pokushajte da skontate..
Industrial mi je jedan od omiljenijih pravaca-Ministry,NIN,Laibach,....
U njemu kao sto znas,ima dosta elektronike koja igra i presudnu ulogu...
Nemam ja nista protiv dobrog elektro zvuka,ali vecina DJ-eva nije ni za go k...c,no ima i dobrih,ali se oni broje na prste jedne ruke....
Takodje,ko tvrdi da Kraftwerk i Jean Michell Jarre nisu dobri-sa njim nesto nije u redu-ljudi su cisti umetnici a koriste pure elektroniku

Citat:
PsyDuck kaže:
:: razmislite sami,jednog dana,za 15 godina tje vas neko pitati shta slushate i vi tje te mu retji BlackSabbath,na shta tje vam dotichna osoba uputiti pitanje shta je to..
Varas se zestoko,za BS ce se uvek znati jer je to jedan od najznacajnijih i najkvalitetnijih bendova u modernoj muzici-pretece su mnogih muzickih pravaca u modernoj rock muzici-heavy metal-a,doom-a i gothic-metala,a doprineli su i afirmaciji hard-rocka koji je tada tek pocinjao da se pojavljuje...
Tek da ne pominjem dark stajling i outfit koji su oni furali i koji su posle od njih kopirali svi...
PoZ!
P.S. Ako volis kvalitetan dark zvuk ja ti toplo preporucujem Autumn Tears,Dragaard,Atarxia-u,Arcana,Elend....
Covenant je offline   Odgovor sa citatom ove poruke