Citat:
Quercusmaster kaže:
Imam patch 1.3, u zip-u su i ne znam šta je mod loader?
Koji je najbolji sajt za skidanje njih (sa kog si ti skidao) i odakle da skinem taj mod loader?
|
Ovako,ja sam ti na google ukucao NFS garage,pa otisao u ono prvo valjda,lakse ti je da ukucas RUSuper,pa gde ti bude pisalo nesto u vezi NFS garage ti tu udjes,zatim sa strane imas sve NFS-ove pa izaberes MW,onda ides Cars i tu su ti svi modovi automobila za MW,ti treba samo da biras koji ces,a na
www.nfsplanet.com izaberes engleski jezik,pa sa strane NFS MW,i ides files(kada kliknes na MW bice ti opcija Downloads,pa pod opcija Files i jos nesto)pa nadjes mod Ferrari Spider 360,skines ga sa neta i instaliras ga,onda ces da dobijes Mod loader,klasicna ikonica NFS MW-a,samo sto ce da pise NFS MW(mod loader) u direktorijumu gde ti se nalazi MW ce se pojaviti folder Addons(mislim da se tako zove,mozda grasim,ali pojavice se potpuno novi folder)u njemu ces imati jos dva foldera,zaboravih kako se zove,ali bi trebalo da je folder sa leve strane pun nekih cuda(odnosno ima folder koji se zove slk 500) i u taj folder od sada ubacujes automobile koje si skinuo sa neta,nemoj da zaboravis da uvek ulazis u ikonicu Mod Loader,jer ako udjes u staru ikonicu MW-a bice ti mecka,a ako udjes u Mod Loader bice ti Ferrari,i skini sa NFS planet Control panel for MW,odlicna stvar neces se pokajati