Citat:
LICH F@N kaže:
Recept za snajpera a.......Pa da vidimo boots of travel (ako ti je skupo može i power treads),vanguard, basher, desolator, buterfly i na kraju u late gameu eye of skadi.I to bukvalno ti redosledom

|
Muahahahah
Evo da se i ja malo ukljuchim!E'o ga ope' onaj Lich Fan sto Lichu skuplja battlefury

Druze, dobio si "1", sjedi i javi se kad nauchish gradivo!Ako se budesh pitao zashto obrati paznju na ono boldovano u tvojoj poruci!
Citat:
Pera93 kaže:
omiljeni heroj mi je broodmother(ili kako vec se pravilno pise)...obavezno prva stvar vladimir(imas lifesteal i dajes isti tvojim paucima),zatim nogicu(celu, ukljucim je na str.)ili ako probijem kulu brzo skupljam radiens(lako pravis pauke)...kula se probija sa njim prosecno od 5-15 min,zavisi od protivnika na tvojoj strani,ukoliko ste 1vs1 i nema aoe ili chan magiju ide do 10 min,a ukoliko je drugacije do 15 min 100%...roshana mozes ubiti na 10 lvl ako imas manu za 2xzadnju,sa vladimirom bi imao,i onda krece gang.nikako orb zbog trece ,mnogo usporava...kasnije bi dobro dosao buterfly sa 90 % lifestealom sa zadnjom i vladimirom 1vs1 juris i u bazu...naravno nije svemocan,protiv ranged heroja obavezno uzimatei mrezicu,osvetljavati mrezicama rosana,sumu,praviti put za bekstvo,daju dobar speed...a da zamalo da zaboravim 2-3 wrath banda na pocetku bi bilo odlicno pre vladimira ili ako imas pare vladimi pa bandovi...
isprobajte slobodno!!!
|
Pauk bez problema ima mane za 2 x ulty na 10 lvl.Nema puno mozganja sa paukom.To je taj build otprilike.Nisi rekao da pauk k'o i svi agi heroji kuburi sa hp-om tako da mu treba i jedno "srce"!
Citat:
Pera93 kaže:
haha 2xdevine,to su po 8k ,tj. 16k,za 16k sklopis bilo kom agility heroju 2xbuterfly i ti si mrtav ili nekom satanik i hart i opet si mrtav...inace da ne preterujem zevs je ubica u pocetku,sa refresh orbom bacis onaj grom(bije 300+) puknesga 2-3 puta i ulty i to jos jenom i on je mrtav...
|
Pa da ti kazem neshto.Ja Zevsa ne volim jer ne volim int heroje sto ne znachi da sa njima igram loshe...Ako se pravilno igra sa zevsom onda late game heroji nece ni doziviti late game.Pazi jednu stvar veoma bitnu kod Zevsa.Njegova najacha magija je 2. koja u kombinaciji sa 3. skida preko 400 dmg i sto je najgore ima uzasno mali cd.Ja Zevsu kupim empty bottle i pticu koja mi non stop doprema napunjenu bocu sa fontane.To omogucava neprekidno przenje protivnika sa 2. magijom.Prvu ne uzimam uopshte tj. tek kasnije kad obezbjedim dosta mane.Zevs je heroj za izivljavanje, maltretiranje i nerviranje protivnika koji u poshetku toliko ubija da...bla bla bla
Pozdrav i vezarama i pro madafukas