Citat:
bojanh kaže:
pazi,vec je bilo govora o tome,ali ponovicu opet 
za sve te matore radeonke 9200se,9250,9550se,9550ge,9600pro postoji taj problem "mracnog okruzenja".
ja dok igram F.E.A.R imam ponekad taj problem,ali nekako sam uspeo da ga resim tako sto sam instalirao catalyst 8.1.
naprimer pola sata mi F.E.A.R ima normalnu boju tekstura i cim loaduje sledeci nivo onda teksture potamne uzasno i popi*dim.onda moram izlaziti iz igre pa ponovo ulaziti i menjati onu opciju u grafik podesavanjima koja se zove "Detail Light" ili tako nesto i onda mi opet sve bude okej.jednostavno zabagovane su kartice i to ti je sudbina,ne mozes nikako to promeniti,jedini spas je da instaliras 8.1 drajvere ili one 8.2 ako vec postoje i to je to 
sretno
zaboravih da napomenem,ja imam 9550ge da ne bude zabune 
|
Hvala na pomoci ,ali moja grafa sigurno ne podrzava ove drajvere tako da mogu da se pozdravim

sa svetloscu u igrama ,a i shit je sto u vecini igri u kojima mi je mali brighteness ,nema opcija za podesavanje za svetlost :S I jos jedna stvar kada bi igrao igre in a window tj ne fullscreen dal bi onda svetlost zavisila od svetlosti desktopa ????I kako da pokrenem igu u "in a window" modu ????
TNX for help