Ok narode ... pitanje za vas igru sam igrao na arkadnom aparatu negde daleke 92-93. Secam se da je bila extra ali nikako da se setim naziva igre pa se nadam da mi vi mozete pomoci

. Igra podseca na cadilac and dinosaurs, skroluje se na desno I korisne informacije koje vam mogu dati .. mmm samo trenutak ... pa znam da se mogu izabrati 2 baje od kojih jednom specijalna moc je da se vine u vazduh i sleti na zemlju izazivajuci gromove oko sebe ili tako nesto .. drugi u sustini radi isto to samo sa vatrom , da secam se da se na prvog mini bosa nailazi odmax na pocetuku, neki ogromni monster koji se kotrlja unaokolo... sledeci mini bos je neka bakica sa nekim dzukelama koje te napadaju, ali secam se fore da kerovi napadnu babu i ubiju je ... onda se ulazi u neku prostoriju gde je prvi mega boss ... znam da treba da se ubije 2put posle prvog puta iz njega tj iz njegovog stomaka se pojavi neko cudoviste i onda on postane jos zilaviji... koliko se secam to bi bio prvi nivo te igre ... u kasnijem progresu nailazi se na neke vagone i motore .. mmm da ne bix zbunjivao sebe i potencijalne ljude koji mogu da mi pomognu necu vam davati vise informacija. jer ih se najbolje i ne secam . Znam da je grafika bila extra za to vreme i da je igra izasla verovatno ranije nego gore pomenuti cadilac and dinosaurs ... Unapred hvala ...