Citat:
LunaticRS kaže:
Nabavio bih ja org igru, al' ne zelim jer na ebnet-u imam opasnu ekipu.Nas dvadesetak svaki dan/veche igramo posljednje 2 godine.Zamisli sa istim ljudima igrati non-stop, a svi su pro (gotovo svi) kakvi su to dueli...Obichno ja pravim server, a bude nas otprilike 15 pa neko mora da pauzira sto obichno rezultira psovkama na moj rachun 
Ima nas iz Bijeljine/RS oko 20 i iz Srbije jos jedno 20 uz par Hrvata i Bosanaca.
|
Znam kako je..
Doduse nas nema toliko ali se solidno slazemo(da ne kazem odlicno

)
Citat:
Tako da mani te priche da nubovi igraju na ebnet-u...Mi igramo pvt, al' ako udjesh na pub logichno da ce biti likova koji igraju po prvi put...
|
Ja nisam govorio o private partijama (sto i ja praktikujem) vec o public partijama,posto se vecina ljudi pricala kako samo na piratskim serverima igraju pro igraci a na blizzardovom b.net-u neki nebitni nubovi...
Naravno ponekad se desi da se nadje dobra partija i na public,ali to je retkost
Citat:
Eto ja sam npr teshki farmer, al' zato moj tim ima ogromnu korist od mene.Ako ima support-a onda jbg igram tako mada ne volim int.Obichno igramo sp mod, al' ako igram sa par ljudi sa kojima se dobro kontam, a imam nekog ubicu onda svi igraju za mene.Radim ks, al' mi niko ne prigovara !To je timska igra...
|
Ja mahom igram za tim i sve je podredjeno tome,pa cak i odabir heroja,ali sve u sklopu ligaskih pravila...