Citat:
zokocx kaže:
Takve performanse da kad ja instaliram neku igru koja mi se svidja da je mogu igrati sa pristojnim podesavanjima (tu nemislim da sve mora da bude MAX ultra i AA max ali da je bar ukljucen da nije sve nazubljeno) ... a ako je igra neoptimizovana e onda nije ni vredna igranja ... evo ja jos teram sve sa 7900GTO kakva 8800GT za 19" wide to je overkill ... ako bi i sada odmah prelazio na jace to nebi bilo vise od 9600GT ... ove GX2 i X2 su samo za Full HD rezolucije a to kod nas slab ko ima (1920x1200) ... lepo je to sto Nvidia radi ali nisu malo preterali izdaju sve brze i brze a developere boli da li bi neko sa tipa 8600 ili nekom srednjom karticom hteo da se igra ili je u pitanju samo da imas azdaju od kompa i kao navodno da ti radi u 60+ fps , ih kao da i na zapadu savako ima para za to ... od kako imam ovaj komp shvatio sam da gaming na PC je neisplativ dzaba budzenja sve max kad za 6 meseci izadje neki Crysis like i posle prc.
Ko i kupuje komp novi a ima vise novca i hoce da se igra uzme najisplativije sto je sada 9600GT ili 8800GT vec GTS i GTX su stvari prestiza ili prepucavanja ...
|
Slazem se apsolutno sa tobom. O tome svedoci da upgradujem komp na svake 4 godine, a mozda cak i jace... Nemoguce je ispratiti najnoviju tehniku, niti se treba truditi toliko oko toga. Kupis nazovi azdaju igras se lepo 3-4 godine, kada sve bude radilo na low, prebacis se na novu arhitekturu i tako redom...