Prikaz jedne poruke
Stara 7.5.2008, 20:31   #2
Mean_Machine
Veteran

Član od: 21.1.2006.
Zahvalnice: 38
Zahvaljeno 49 puta na 45 poruka
Određen forumom Re: Napajanje Frontier 400w?

Citat:
Chemist kaže: Pregled poruke
Imam oko godinu ipo dana Frontier 400w napajanje. Planiram da promenim graficku i razmisljam da mozda uzmem Palit 3850 koja trosi oko 100w.Imam atlhlon 1620 le, ploca GA nforce 560, x1600pro, 2 optike, flopy, hard 250 gb, tv karticu, zvucnu - audigy, 1gb memorije. Moze li ovo napajanje da pokrene ovu karticu i na koliko bi ga trebalo menjati?
Napajanja stare. Trose se. Jeftinija napajanja se brze trose. A inace to napajanje ima 400W samo kada vidis dim iz istog. Znaci menjaj. Imas veliki izbor napajanja solidnih osobina do 40evra. Dati 50 i vise evra za napajanje a kartica te kosta 100 evra je po meni neracionalno. Ja sam pre par meseci kupio gigabyte superB 460W (realnih 400W) platio sam 2900din. Imas LC napajanja za slicnu sumu. Takodje cuo sam da Spire napajanja nisu nista losija od LC (naravno neka skuplja verzija ne neko od 10evra). Imas Antec 500W koji sam ja jurio za 50evra (manje vise). Nisam uspeo da ga nadjem. To je po meni najbolja kupovina jer su amperaze po granama dovoljne i za jace kartice. Inace dosta napajanja za druge radi firma FSP (Fortron) moje napajanje je njihovo. Takodje taj Antec je njihov.
Mean_Machine je offline   Odgovor sa citatom ove poruke