Prikaz jedne poruke
Stara 5.6.2008, 23:54   #45
Ice-Man
Veteran

Član od: 8.2.2006.
Zahvalnice: 2.076
Zahvaljeno 574 puta na 229 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Ice-Man
Određen forumom Re: Besplatni Cs 1.6 serveri

Igra neko zombie servere? Meni je to najjace!
Kao counteri i terori su na istoj strani i nalaze se na nekoj mega mracnoj mapi i dobiju besplatno oruzja. Lampa osvetljava samo mali deo tako da igraci moraju da saradjuju u borbi protiv zombija. Na pocetku server random izabere nekog igraca da je zombi i cilj je da udarcem pretvori drugog igraca u zombija i tako sve dok ne ostane samo jedan covek koga moraju da ubiju udarcima. Zombiji su reskinovani i imaju night vision koji ljudi ne mogu da kupe. Dimne nisu dimne vec izbacuju neko cudo sto zaledjuje sve u radiusu od 3 metra. Ljudi imaju oko 600hp-a dok zombiji imaju oko 1400hp-a.

Server je ruski tako da je vecina igraca iz rusije. Verovatno necete uspeti da se konektujete iz prvog pokusaja te pokusavajte stalno dok to ne uspete. Naravno, prvo cete morati da skinete mapu (kao i kod svake custom mape, to se desava kada startujete server). U toku igre je moguce pustiti muziku tako sto cete u chatu odkucati /music i onda cete izabrati opciju Music list gde se nalazi izborna lista od 8 stila muzike pa izaberite onaj koji je po vasoj volji. Ja volim 7. Chillout. Prilicno opusta te se ne iscimam toliko kada se na 2 metra od mene pojavi zombi. Moje nick u igri je Ajs Men pa cete me i tako prepoznati. Ako vas nesto interesuje, pitajte ovde ili kada se vidimo online.
IP:193.19.83.83:27010

Pozdrav!

EDIT: Eh, tek sam sad video da je neko vec postavio link ka jednom zombie serveru. Ali nema veze, dojite i na ovaj ako zelite pozz!
Ice-Man je offline   Odgovor sa citatom ove poruke