Citat:
Stojadin kaže:
Ma batina je iz raaj izasla tj. lupi mu kaznu za brzu voznju 200 evra pa ce sin mamin da razmisli sledeci put kad bude dodao gas.
|
Ahahahaha... Sad kad si to rekao, potsetime na jedan deo price.
Posto je decko iz Lajkovca, i izasao na magistralu. Poterao auto onako zesce. I ima ono srnjace za radar, ali ga ni ono nije spaslo. Uhvatila ga radarska kontrola pri brzini od 196km\h i to pri kocenju. Popio je kaznu, bla, bla... Jos patrola koja ga zaustavila, poznaje njegove roditelje(oca) i preneli mu da su drugara zaustavljali i da vozi na ibarskoj paklene ulice

ccc
Sve u svemu, znam da nema pravila. A,da... Jos nesto! Taj dan kad je imao udes, ja sam izasao iz auta i nije proslo 2minuta, on je imao udes. Jos me nagovarao da ostanem, da se provozamo po gradu, ali sam imao neke obaveze, tako da nisam(sva sreca po mene). Da sam ostao u tom autu, ja vam 99% ovo ne bih danas kucao. Udario je tacno sa strane suvozaca i bukvalno je stub auta, zajedno sa vratima dosao na nesto vise od pola sedista.
Sreca u nescreci. Opet i njegovi roditelji su srecni sto je vozio golf(majka mu kukala zbot same jacine auta), ali ga je opet jaka karoserija spasla. Ima i yugica! Kako bi u njemu tek prosao?!
Opet JA, ali ovog puta dve moje nesrece.(doduse, veoma smesne).
Prva nesreca:
Dok sam posedovao skuter(Nosio sam kacigu). Krenuo vam ja na bazen, koji je van grada. Vozio sam, pa ngde oko 60(mozda malo preko) i u jednom trenutku me nesto udarilo u glavu i oborilo sa skutera. Bio je to smrdljivi golub. Da, da... GOLUB! Ona ptica sto leti i zna da vas malo piiip... Zavrsio sam sa laksim povredama(ogrebotinama).
Druga nesreca: Krenuh prema gradu, ovaj put autom(negde oko 12:00) i tako vam ja idem, i idem(ne brzo) Ne preko 40km\h i kretao sam se glavnom ulicom i u jednom momentu izlazi vozilo iz neke poprecne ulice. Bukvalno ispred mene i ja pravo u taj auto(tacnije u vrata od tog auta). Zena koja je vozila Askonu(Auto u koji sam udario) je necete verovati 39godiste. Da, da rodjena 1939godine. A'l eto, u zapisniku je napisala da me nije videla od sunca u sred oblacnog dana
Nije bilo vise tako zanimljivih udesa, a nadam se da nece ni biti.