Zdravo svima. Vec 2 god pokusavam da nadjem fliper koji sam igrala 97/98. godine. Ako se neko seca prodavali su se tih godina (javno, eh dani piraterije)krajem 90-ih diskovi na kojima je bilo po 10-ak zanrovski razlicitih igrica. Ti mixevi vol.1,2,3 su isli do vol.19-20, tako nesto. Na jednom od njih je bio fliper sa 3 stola, ja se secam dva - na jednom je sa strane pisalo gear, pa kad pokrenes lopticu, cuo se zvuk startovanja automobila i pocela bi igra, na samom vrhu ekrana se ispisivao score narandzastim ili crvenim slovima i u tom delu (koji bi zauzimao 15% prozora) su se pojavljivale i mini igrice. Drugi sto, za kojim ja ne mogu da prezalim, je bio neki skroz crn sa 3 bele lobanje, koje bi pocrvenele kad ih pogodim, a na vrhu je bio isto ispisan skor i mini igrice. Igra je bila u prozoru, znam da nije mogla da se maximizira. Ikona je bila sjajna sivo-srebrna kugla od flipera, igra je zauzimala 12mb, a bila je na nekom od mix-u vol.6, vol.12 ili mozda i vol.16. Znam svega se secam, sem naziva.

Bilo bi dobro ako neko ima te stare diskove ili zna gde mogu da ih nadjem da mi kaze, a ko je pravio te kompilacije to se ne zna.
Ovo nisam navela: igra je imala zvuk, grafika je bila najobicnija, znaci nisu bili 3D stolovi, a izasla je pre ovih igara, jer sam njih kasnije igrala -3D Ultra Pinball Creep Night i Microsoftovog Pinball Arcade flipera sa Gottlieb stolovima. Hvala unapred!