Citat:
insideman kaže:
JDownloader is open source, platform independent and written completely in Java. It simplifies downloading files from One-Click-Hosters like Rapidshare.com or Megaupload.com - not only for users with a premium account but also for users who don't pay. It offers downloading in multiple paralell streams, captcha recognition, automatical file extraction and much more. Of course, JDownloader is absolutely free of charge. Additionally, many "link encryption" sites are supported - so you just paste the "encrypted" links and JD does the rest. JDownloader can import CCF, RSDF and the new DLC files.
http://rapidshare.com/files/13466463...1.5.0.rar.html
|
Je li negde na forumu napravljen prikaz JDownloader-a? Na matičnom sajtu nisu baš najsrećnije rešili podršku. Koristim ga već neko vreme, i nisu mi baš jasne neke stvari oko podešavanja. Naime, ako se skidaju Rar arhive, od kojih se treba formirati "gotova stvar", izgleda da ukoliko transfer nije pod password-om, JD sam formira, recimo video klip. Takođe, izgleda da ima ugrađenu neku varijantu HJ Split-a, tako da automatski formira i fajl od 001-00n arhiva. Možda negde ima opciju da se unese password za Rar-ove, te da može i njih da formira.
Apdejtovanje je izgleda obavezno, a treba to izgleda češće raditi.
Dalje, u jednom momentu, za smeštaj transfera, bio je formirao kod mene folder C:\Users-> Сергей-> Desctop->ggg i u ovom zadnjem podfolderu je smeštao sve okončane poslove. Da li sam nešto poremetio i kada, neznam, no "čačkajući" po opcijama udesio sam da mi sada sve dude u korenom C:\ , što mi se ne sviđa, jer je ono prvo bilo mnogo praktičnije.
Ima naravno još dosta stvari o kojima bi se moglo pričati. Inače, brzina mu nije baš najača strana, sporiji je čak i od defoltnih iz FF-a i Opere, O IDM i da ne pričamo.