Citat:
Densetsu kaže:
Mozes da kukas i da places koliko god hoces ali RE4 je najprodavanija RE igra do sada. Cisto sumnjam da ce Capcom da promeni "pobednicku" formulu. Ako hoces stari RE mozes da uzmes RE0 (ili Remake, nisam siguran) koji uskoro izlazi za Wii.
|
Prvo to sto je najprodavanija igra do sada ne znaci apsolutno nista. Pa i lozacko-patetiticni-amerikancispasavajusvet Dan nezavisnosti je jedan od 10 filmova koji su zgrnuli najvise love pa ga to ne cini dobrim filmom
Drugo mislim da niste ukapirali sta sam hteo da kazem. Pricate o grafici. Pa naravno da ce biti bolja nego pre. Ovo je 2008. A i sada nije bas nesto. Izvodjenje jeste ok kad se naviknes na komande, oruzje je ok ali je meni recimo falio auto-aim i malo vise zagonetki.
Dakle ovo jeste dobra igra ali je trebalo da se zove potpuno drugacije. Zasto RE kad sa RE nema ama bas nikakve veze osim sto su vestacki ubacili Leona i Adu cisto da bi imali kakvu takvu vezu sa prethodnim delovima. Ono sto sam ja stavio u prvi plan je sama prica koja je za RE krs nad krsevima i to je moje misljenje. RE i Meksiko (ili Spanija) daj molim te