Prikaz jedne poruke
Stara 16.8.2008, 3:02   #13
holodoc
Deo inventara foruma

Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
Određen forumom Re: Rapidshare free account

Citat:
dzonihsv kaže: Pregled poruke
E to mi je trebalo. Hvala mnogo.

Cek,cek jel ti imas tu "zajednicku" ip adresu?
Ne. Imam javnu IP adresu u stanu ali sam uspeo da skidam fajlove preko Rapidshare-a na Akademskoj mreži gde je konkurentnost na samo par javnih IP adresa proxy-ja mnogo veća.
Citat:
A M G kaže: Pregled poruke
To je upravo ono na sta sam i ja mislio, dakle samo premium ako zelim da dodjem do preko potrebnih stvari!
Ne mora da znači. Trenutno zbog nove politike Rapidshare-a koji dozvoljava samo brzine do 500kbps za free naloge najisplativija varijanta je kombinacija ADSL-a 512/64kbps i US Downloadera jer sa free nalogom realno ne možete ni da postignete veće brzine. Efektivna razlika između vremena potrebnog za download u slučaju free naloga na 512/64kbps i Premium naloga koji je opet na 512/64kbps je samo u vremenu čekanja na sledeći fajl koji u slučaju fajlova od 100MB negde oko minut i po. Dakle, praktično zastoj i ne postoji.
Citat:
M.C. kaže: Pregled poruke
Ovaj USD je suvo zlato. holodoc you're da man!
US Downloader je potpuno legalan softver koji ni na koji način ne koristi bilo kakve zabranjene tehnike ili hack-ove. Program jednostavno koristi specijalne algoritme za automatsko sukcesivno downloadovanje fajlova uz čekanje da istekne vreme potrebno za dobijanje linka kao i kod običnog dowbloada putem browserima. Drugim rečima program samo eliminiše potrebu da stalno ručno ubacujete linkove i čekate da potvrdite download.
holodoc je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku holodoc na korisnoj poruci:
1972 (13.10.2008)