tema: WOW kutak
Prikaz jedne poruke
Stara 18.8.2008, 1:02   #3941
dzangrizalo
Član

Član od: 12.3.2007.
Zahvalnice: 104
Zahvaljeno 57 puta na 41 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku dzangrizalo Slanje poruke preko Skypea korisniku dzangrizalo
Određen forumom Re: WOW kutak

Ma nemam ja nista protiv tog koncepta nevidljivosti, i ok je da asasin kakav je rog ima tako nesto, i sve je bilo ok sto se tice te klase dok Bliz i nesposobna decica opet nisu umesala prste. Znalo se da je on opasan za sve clothere, i da oni imaju male sanse da mu se izvuku ako onaj ko ga vodi zna da igra sa njim, ali se isto tako znalo da paladinima i wariorima ne semeju ni da pomisle da se priblize, a to je deci bio trn u oku, pa su kukali danima dok im bliz nije napravio total overpower klasu sa kojom mogu da se izivljavaju sa: gouge, kick, blind, hemoraghe, vanish, cheath death, cloack of shadows, thrown weapon, speed...dakle, nema bega od Roga koji zna da igra, mozete samo da se malo gicate. A onaj kome je i ovo malo za pobedu jer ima uboge prste i malo je spor u glavu, zna se, na wow balance. Ja sam zbog ovog blizovog balancea, da bih mogao da igram arenu, morao od svog locka da napravim tanka sa 14k healtha i 500+ resillencea da bih bar mogao da stignem da dotujem protivnike ako nista, dok se gicam pod silnim udarcima, i krecem se brzinom od jednog koraka na svakih 5 sekundi.
dzangrizalo je offline   Odgovor sa citatom ove poruke