tema: WOW kutak
Prikaz jedne poruke
Stara 19.8.2008, 16:16   #3960
Rockman
Član

Član od: 4.8.2006.
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 3 puta na 2 poruka
Question Re: WOW kutak

Pitanje i komentar koji je postavljen na WoW Serbian community forumu. Postavio ga je Eugen. Malo me je zaintrigiralo pa sam zeleo da cujem komentar i od ovde prisutnih :
Dakle ovo je covek rekao>>>>>

Dosao sam do zakljucka da je wow populacija sacinjena od 70% deb*la, mislim se koliko neko moze da bude toliko jadan pa da ima toliko visoko misljenje o sebi na osnovu kako si skillovan igrac ili kako vec gearan,i da mu to daje za pravo da nekoga ignorise,***em mu sve pa ipak je wow igra, cak mislim da svako moze da postigne ma kakve sebi ciljeve zacrtao samo je pitanje koliko vremena ima da izdvoji da bi to i postigao,ruku na srce mislim da je wow cak mnogo debilno laka igra u poredjenju sa drugim rpg igrama, svodi se na rotaciju cdeova i par spam buttona poznavanje class ability i to vam je sve, zato je to po meni jos veci debilizam da mi se tu neko kurci zato sto ume da radi operacije koje svaki covek koji ima kontakta sa kompom moze da izvodi.
Elem odlucim se ja da posle dve godine igranja na Lightbringer pve serveru napravim reroll na sylvanas cisto promene radi,acc mi nije za transfer zato sto imam dosta dobar guild i bila bi steta da sad pocinjem sa izgradnjom reputacije na nekom drugom severu, a zeleo bi da se malo okusam u pvp na nekom pvp serveru, i sad naguram 25lvl priesta za nekih par dana i pocnem da sumnjam da sylvanas nije kvalitetniji server od mog trenutnog i pocnem da trazim po /who listi da pokusam da dobijem par informacija od nekog, i gle eto ga Killygor tu, setim se da sam procitao na ovom forumu kako je on iskusan pvp igrac i pitam ga naj prostije sto moze da mi kaze dal mi se isplati zbog pvp da bildam lika na sylvanasu ili da batalim, nema odgovora, vidim otisao je u av, ok sacekam da zavrsi av da mu ne bi dosadjivao, pitam opet i opet nista.
E mislim stvarno koj *****, pa ja za 2 godine nikad nikog nisam ignorisao kad mi zatrazi info, meni je cak drago da pomognem svom zemljaku kad zatreba, drago mi je da vidim da nisam tu jedini srbin, ali ovo mi je dalo frku u glavi, pokusao sam da malo premotam dogadjaj da bih shvatio koja je to fora ali ne ide, ne shvatam.
Dalje vidim na trade spam nekih nasih ljudi i ajde da probam opet, pitam nekog magarca neznam sad zaboravio sam mu nick, isto sto prostije mogu,lik pocinje da mi pise traktat o tome kako niko ne voli da ga smaraju dok igra, a vidim da je jedva docekao da pocne da mi se tu *******va i polagano on pocinje mene da smara glupostima umesto da mi u 2 minuta kaze sta ga vec pitam.
Dakle ajde sad da me neko razuveri da mi srbi nisamo najveca g**na, daj nek mi neko kaze da wow ne uzgaja jednu novu vrstu medijiskih kretena mnogo goru od tipa kretena koju je tv do sada stvarao od lose izdefinisanih licnosti sa debelim komleksima , da je tu ostalo ista zdravog ljudskog razuma.
Ajde malo pokusajte da budete ljudi a ne umisljeni sl*pci, cemu to,**beni char te ne cini nista superiornijim stvorom od nekog drugog,na protiv pocinjem da uocavam defekt kod mnogih ljudi koji misle da imaju nabuzene charse u pogledu komunikacije sa drugima,alo wow tome sluzi ako nema komunikacije zasto igrati multi player igru do djavola?

Btw uncenored verziju mozete videti na gore pomenutom forumu.
Rockman je offline   Odgovor sa citatom ove poruke