Prikaz jedne poruke
Stara 8.4.2006, 9:54   #5
urke
ex Laki pingvin

Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
Određen forumom Re: FreeBSD je u stvari Linux distro...:)

Hehe, micro Kupovao sam Mikro redovno, do trenutka kada sam počeo da koristim GNU/Linux. Iskreno, više sam se zainteresovao za GNU/Linux kada sam u Mikru pročitao tekst o Mandrake (dal je bio 9.0 ili 8.0, ne sećam se). Kasnije sam poslao jedno e-pismo koje je i objavljeno u sledećem broju NOVEMBAR 2002 (HOĆEMO LINUX) i tražio malo softvera za Linux (source za kernel i XFree86, paket OOo) i oni su u tom broju objavili GIMP na CD-u, ali u RPM formatu. Onda sam skapirao da samo kopiraju softver za GUN/Linux sa instalacionih diskova distribucije RedHat (u to vreme). Poslao sam im još jedno pismo, bljuzgajući po njihovom lažnom revolucionarizmu (koje naravno nije objavljeno, a ne znam zašto ) i prestao da kupujem tu gnusnu novinu. Ono što me je i do tada nerviralo je debilski tekstovi koji su gotovo beskorisni a primenjeni glupim amerikancima koj će dati tri moje plate da bi se čuli sa tetkom u arkanzasu preko najnovijeg modela PDA.
E da, jedina stvar koja mi se u mikru sviđala je cenovnik hardvera u Srbiji, na osnovu koga si mogao da stekneš utisak o okvirnoj ceni onoga što te interesuje.
urke je offline   Odgovor sa citatom ove poruke