Prikaz jedne poruke
Stara 21.9.2008, 18:42   #314
vasiljevic
Starosedelac

Član od: 21.4.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 624 puta na 388 poruka
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Ajd od juce podatak: Instalirao igricu, engleska verzija pa stavljeni patco 1.5.03 pa 1.5.04. Nije me izneandilo nista toliko, presao do centrale za jedan dan ( bas sam preterao, mada nisam nesto jurcao po zadacima ). Nije kresirala nijednom ako izuzmem cuveno izletanje na desktop, tada klik dole i vraca se lepo u igricu. Elem, dobro smisljeno mada mi se cini dasu na par mesta dobro preterali sto na pocetku sa prolazom pored vojske do Sidrovica pa preko par misija koje su, kako mi se cini, radjene po uzoru na neke modove za prvi deo. Lepo je gledati kako kaze scena ali mi se cini da su malo preterali (da te napadne sve od cudovista sto postoji na jednom mestu, ili skoro sve po tipovima, je ipak preterano). Kako je u samoj centrali, jos nisam video ali i to cemo, samo da mi malo odmore oci .

Sta mi se svidja? Pa ima dosta mogucnosti da se usavrsavaju panciri i oruzje, nije losa ideja da se ide na balans ili preciznost ili snaga (kod oruzja), samo zameram sto nema nikakvih pokazatelja kako to sto hoces ce na kraju da utice na oruzje pa je vecinom sve to proba i greska. Pogotovu sto je to sve vezano za sam pocetak postupka. Greska u tome vodi ka nemogucnosti da se to odradi kako si zamislio. Dakle, odose pare u propast. Slicno i sa pancirima, nema podataka sta sve ce na kraju da izgleda i kako. Nema mogucnosti da se odradi repair oruzja ili pancira, stvarno glupo ako vec imas na raspolaganju coveka za takve radove, a omogucilo bi jeftinije odrzavanje performansi oruzja i pancira na zadatom nivou. Nije mi jasno sto to nije ubaceno. Igra je vizuelno dobra, ideja borbe i frakcija je dobro pogodjena i dopada mi se. Nesvidja mi se sto kada nekoga pogodim direktno u glavu u vecini slucajeva on odmahne glavom, malo sale: i Bosanci bi im pozavideli na tome . Ukupan utisak je da je u odnosu na prvi deo odradjen posao koji kaze da je postvan dobar deo zahteva korisnika i da je za sada OK, neracunajuci poneki bug.

Sad, da leo se igramo na tenane i sacekamo treci deo da poprave sve sto zameramo ovom delu . Nece valjda predugo da se ceka.
vasiljevic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke