Prikaz jedne poruke
Stara 23.9.2008, 11:26   #339
MICROCOMP DOORS
Veteran

Član od: 26.1.2008.
Zahvalnice: 473
Zahvaljeno 182 puta na 77 poruka
Slanje poruke preko Skypea korisniku MICROCOMP DOORS
Unhappy Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Citat:
Rocker kaže: Pregled poruke
Ma problem je u tome što kad dođem da pričam sa njim, on mi ne nudi ništa sem onogo što nudi svaki drugi NPC u igri "tell me about yourself, zone, bla, bla, bla..." Kad pitam da li mogu da pomognem, on kaže da ne mogu. Jednostavno nema opcije za aktiviranje questa. Sa'ću da probem da se priključim Freedomovcima i da im uletim tamo sve da ih pobijem, možda se nešto promeni. Ako ne, Dirty Sky, ja 30 sati da igram ispočetka nemam nameru...kad je za koju godinu okrpe kako treba, da bude makar na nivou bete normalnih igara, možda se i vratim. Kakvo razočaranje posle SoC-a...
Citat:
Rocker kaže: Pregled poruke
Na kraju sam morao da ga ubijem i tako se zavadim sa jednim delom Dutyja, da bi mi se otvorio zadatak da pričam sa komandantom baze. Bio sam u podzemlju, obavio šta je trebalo, i izašao napolje a ono još stoji zadatak pobeći od poplave...onda ponovno učitavanje sejva odozdo jer se glupa igra opet zabagovala. Na kraju sam se dovukao do Crvene šume i čim pređem u Military Warehouses, izgra izleće na desktop posle 10ak sekundi, čak i ako se vratim na prethodni nivo. Onda ponovo učitah sejv pre odlaska tamo i kao sve OK...krenuo sam nazad do garbagea, da probam drugim putem do Military W. kad ono i tamo puca posle 10ak sekundi, a radilo je normalno...više uopšte nemam predstavu šta da radim, na ivici sam da obrišem igru i da je odigram za par godina, kad budu izdali jubilarni 10000-ti peč, jer je ovako kompletno smeće. Džaba i priča i izvođenje i grafika i sve, sve, kad igra jednostavno ne radi! Svaki put kad napravim par koraka ja moram da se cimam da li će da izleti u Win...i sejvovi koji ne rade na novijim verzijama...k'o da neko ima 3 života da igra njihovu alfa verziju igre...ko je nije počeo, nek' zaobiđe za sada, ovoliko nerviranja oko bagova sve upropasti!

a ja hteo da kupim bug sky...
MICROCOMP DOORS je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku MICROCOMP DOORS na korisnoj poruci:
Pjanovic (23.9.2008)