Prikaz jedne poruke
Stara 5.10.2008, 21:20   #569
lijenština
Starosedelac

Član od: 7.12.2005.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 703 puta na 359 poruka
Određen forumom Re: S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky

Citat:
Pjanovic kaže: Pregled poruke
Predjoh i ja, valjda . Skinuo mi stit i to je kao to.
Onda sam ucitao save, pa se malo zezao, skocio dole sa mosta i dosao do njega, prodao mu medkit, mislim to je totalno debilno, na njega pucaju na sve strane, a on nista, kao ostalo mu jos malo stita sto mu ne skidoh .

Al da razjasnimo nesto,
Spoiler za spoiling egg :D:
ovi iz Clear Sky-ja su hteli Streloka da ubiju, i unajmili "mene", kako ne on bi prodro u elektranu i izazvao jos jedan veliki talas radijacije (sto je on kasnije i ucinio ).
Ali zasto monolithovci pucaju na ClearSky, zar i njihov cilj nije da sprece da bilo ko dodje do Wishgrantera (laznog) i do elektrane.

Sad me muci i kraj SoC-a , sa kim bese prica Strelok na kraju, sa naucnicima iz ClearSky-ja, Lebedevom i kompanijom ??? Ko je bese prao mozgove vojnika...
Ja sam Streloku lupio dva headshota posto sam mu skinuo stit. Kakvi health packovi. Ionako je besmrtan na tom nivou.
Sto se Soc
Spoiler za tice:
C-Consciousness je sve zakuvao u eksperimentu kontrole ljudske svesti koji nije uspeo , a Lebedev je zavrsio sve mi se cini sprzenog mozga u masovnom blowout-u na kraju CS-a pa ne moze biti deo CC-a u SoC-u. Monolith su bukvalno brain washed garda C-C.-a koja napucava svakog ko se nadje u zoni blizu reaktora.

Inace igra ima u sustini ne jedan vec "dva" kraja
Spoiler za jer:
ako ne uspete da "skinete" Streloka pre nego sto se popne u elektranu opet ce doci do blowout-a u kome ce Scar poginuti umesto da postane brain washed vojnik Monolith-a ali u svakom slucaju ce doci do istih posledica po zonu sto cini zadnji nivo jos besmislenijim
lijenština je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku lijenština na korisnoj poruci:
Pjanovic (5.10.2008)