Prikaz jedne poruke
Stara 8.10.2008, 22:45   #24
Suad Novic
Deo inventara foruma

Član od: 22.10.2007.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 425 puta na 351 poruka
Određen forumom Re: Free Download Manager za RapidShare

Citat:
Haker95 kaže: Pregled poruke
A ja nasao gresku u programu: Skidam fajl od 100MB, stigne do 89MB, ja promenim temu i pritisnem Save and Restart. Program se ponovo pojavi, a meni fajl stigao do 13MB. Kad otvorim Downloads, onda fajl ima prethodnih 89MB...
Tu ti nema drugog izlaza, osim da u JD-evom prozoru napraviš desni klik na stopirani fajl koji skidaš i resetuješ ga, da krene ispočetka. Time ne gubiš ništa, jer Rapid i onako ne podržava prekinute transfere za free user-e, a ako ti je prekinuti download ostao tamo gde ih JD smešta, možeš ga obrisati, beskoristan je, mada izgleda ima načina da se i takvi nedovršeni Rar-ovi otvaraju (ili sam možda nešto pogrešno shvatio u čitanju nekih prikaza, negde (?), o Rar arhivama)

Update:
Nije loše imati instalirane one addone za JD, naročito Chat, jer se onda mogu videti sve aktuelnosti, kao na pr. da je zadnja verzija 0.3.262, da je, Rapid, nažalost, rešio da ponovo maltretira ljude čekanjem, lepo je bilo dok je trajalo. Nije mi sad jasno da li JD ima u sebi ugrađene mehanizme za rekonekciju, za ruter sam video da ima, a kako to radi sa ADSL-om, pojma nemam. Alternativa su ostali share serveri, dok i oni ne počnu da maltretiraju.
Sam program me sve više i više privlači, urađen je stvarno majstorski, i može mu se oprostiti nešto manja brzina skidanja u odnosu na IDM. Sad bi konačno trebali da se oglase "maheri", i daju detaljan prikaz svih opcija programa, premda tu i nije potrebna neka velika mudrolija, jer je on sam user-friendly, više su potrebna tehniška objašnjenja.

Poslednja ispravka: Suad Novic (9.10.2008 u 0:43)
Suad Novic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Suad Novic na korisnoj poruci:
Haker95 (9.10.2008)