Prikaz jedne poruke
Stara 26.10.2008, 6:56   #16
tokyorush
Član

Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
Određen forumom Re: Poređenje DS-a i PSP-a

Do jutros sam trebao dobiti PSP3000, izasao je u Japanu i ima ga u radnjama, bez nestasica. Onda mi je drug pokazao svoj iPhone, koji me je, iako sam ga i prije vidio i probavao, iz ponovljenog gledanja - odusevio. Jedina stvar koja je bas teze njesra je kuckanje u touchscreen, ali neko ce vec da se sjeti i napravi bluetoooth Qwerty mini tastaturu za iPhone...

Kuci imam Wii. Mislio sam i da uzmem DS, ali sam se poslije vijecanja odlucio za PSP i narucio ga od zene, dobila neku lovu pa htjela da casti.

Sad sam odlucio...

Uzimam iPhone ne zato sto je bolja ili uopste komparabilna platforma za igranje vec zato sto je bolji i raznovrsniji ubijac vremena po mojim standardima. Naglasak na ovo "po mojim standardima", ima ljudi koji se s ovim nece sloziti, pa neka izlasu svoje misljenje. PSP me vise privlaci od DS-a, priznajem, ali odustajem, iako sam za PSP glasao.

Inace, poredjenja radi, kao sto kazem, PSP-a 3000 ima po radnjama k'o ****** od prvog dana, a za DS Lite-om i Wii-jem je bila potraga mjesecima po gradu, mmislim da i to govori o tome ko je tu ko....tako je bilo i kad je izasao PS3...

Mada, Japan je zemlja cudnih ljudi i neka vas ne cudi prednost Nintenda nad Sonijem ovdje. Preko bare ili u Evropi se moze dobiti malo bolji presjek stanja....
tokyorush je offline   Odgovor sa citatom ove poruke