Citat:
Ivan452 kaže:
meni je najsumnjivije to sto kako god stavim podesavanja meni je skoro isti FPS, zanemarljiva razlika.
Odem u instancu...20fps...da se upucam.
Imao sam Quest Helper, ali sam sada sve obrisao addonove, uradio check files i restart...ali i dalje ne radi...
evo sada sam uradio check files, i restart...podesio sve na default...i nema poboljsanja
|
Na prvom kompu (jacem) bez addonova ide i do 80 ujutru kad nema nigde nikoga, naravno sve na max sto moze 1280x1024 rezolucija.
U raidovima sa addonovima oko 40-50, u SWPu se spusti i na 25~ nekad. (addonovi mi koriste ~80MB Rama)
Na drugom kompu imo ne imo addone ukljucene vuce se od 7 do 15 u shattu i raidovima, nekad ide i ispod 7. Od prilike kao i Zomg-u. Zato sam i uzeo novi komp.
Moj drug ima E7200, 2GB Rama, GF 9600 i na 22" 1680x1050 mu radi bolje nego meni a sve mu je na max

. Ajde proc radi na nekih 10% vise nego meni posto wow koristi samo 2 jezgra ali graficku sam platio duplo skuplje i imam duplo vise rama i jos ima vecu rezoluciju nego ja

. Bas sam se razocarao.
Sto je najgore kad pokrenem 2 wowa i igram oba u isto vreme (alt-tab switchujem sve vreme, nije da samo jedan stoji upaljen), average fps se sputi za nekih 3-5 a graficka krene malo vise da se greje, sa nekih 45C na 50C

.
WotLK je u Danskoj 27 evra, kod nas ce biti 3100-3800 najverovatnije...