Citat:
igne kaže:
Operativni sistem tacnije vista nema nikakve veze sa tvojim problemom, ustvari ja bih ti i toplo preporucio da ostanes na visti pogotovo zbog konfiguracije koju posedujes jer vista je mnoogo stabilnija a i instaliranjem servis pak1 prepoznace ti svih 4gb rama za razliku od xp-a, mislim da je pre hardverski problem, iako su ti rekli da ti je qm550w dovoljan, mislim da nije, ja sam imao slican problem i promena napajanja je resila stvar, pogotovo ako imas oscilacije u naponu struje. Ako je pod garancijom, i nenadjes problem sa testom koji ti je ispisan iznad pokusaj da trazis napajanje od 650w jer ipak je to 4870 i dva zahtevna hdd 
|
Ma najbolje da uzme napajanje od 700w. Neverujem da je do napajanja 4870 gura i cm od 500w provereno u praksi. Nesto je tu drugo u problemu. Zbog cega se toliko patis? Racunar ti je sigurno pod garancijom, odes kod likova koji su ti prodali i tresnes im na sto kantu sa uslovom da imaju 48 sati da ti je oprave. Kada su znali da uzmu novce sada neka nameste da njihova kanta radi kako treba. Jednostavno receno posteno si platio trazi da komp posteno i radi, bez tvog nerviranja i nagadjanja.