tema: Ubuntu 8.10
Prikaz jedne poruke
Stara 9.11.2008, 14:34   #14
acinic
Član

Član od: 8.7.2007.
Zahvalnice: 486
Zahvaljeno 34 puta na 29 poruka
Smile Re: Ubuntu 8.10

Citat:
Teniser kaže: Pregled poruke
Imam problem koji pocinje da me izludjuje! Naime, dok je kompjuter u radu, odjednom se u system tray-u pojavi ikonica update managera koja je siva i kada kliknem na nju, ona ne reaguje. Komp tada pocinje da mi baguje (mislim prvenstveno na browser). Sto je najgore, kada se pojavi update manager, odmah pocinje sa downloadom i jedino mogu da ga zaustavim iz opcije ''pracenje sistema''. Kako da otklonim ovaj ''bag''?
Ikona je siva zato sto radi updejt menadzer ili nesto njegovo,neki proces njegov i naravno da nece da reaguje dok je siva,to je normalno ! Idi u sesije pa tamo (kucam po secanju) potrazi procese i programe koji se podizu sa sistemom pa iskljuci updejt menadzer da se ne podize sa sistemom ! To isto valjda moze i u Synapticu da se iskljuci automatski updejt ! Kod mene to sve radi kako treba Doduse samo mi prijavi sta ima za updejt pa ja sam izaberem sta hocu da updejtujem ! Ja bih ga pustio da radi automatski updejt,ustvari zavisi koliko brz net imas,nece on to da updejtuje 100 god . Taj bag ce se bas upravo resiti preko nekog updejta
acinic je offline   Odgovor sa citatom ove poruke