Pozdrav drugari,
Stigao racunar posle pet dana iz servisa...Kaze, nisu ga gasili 3 dana ,radili silne napredne testove za grafiku itd ,sta ja znam oni su "strucnaci"... Kaze nisu imali problema ,cak su igrali i crysis

... To kad sam cuo ,odma sam znao da nisu nista uradili (ebiga ne moze kod njih dobro da radi, a kod mene da kuje u svakoj igri),ali sam opet probao crysis ,igrao jedno 15 minuta i naravno ukoci, i morade da padne restart na dugmence... Ali ,na moje iznenadjenje posle toga ni Vista nije vise htela da se pokrene, pise nesto kao ne prepoznaje disk (iako prepoznaje oba u biosu, i ne pomaze ni safe mode ,ni repair sa dvd-om...)... Sto znaci da oni NEMAJU POJMA, a ja moram da im nacrtam da treba da promene napajanje... I Ako i sa 750W bude pravio njesra ,sta cu ja necu da placam 94.000 sa KAMATOM na 12 mes. rata ,za gamer komputer koji ne moze da potera nijednu igru vise od 15 min
A sad mi recite, ako je i nekako kod njih sve radilo bez problema, kako do djavola kod mene radi isto kao i pre? Da nije klima, polozaj stana prema zvezdama ili nesto trece...