Prikaz jedne poruke
Stara 15.11.2008, 14:22   #6004
Iris
détente

Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 1.530
Zahvaljeno 2.470 puta na 1.488 poruka
Određen forumom Re: Šta slušate od muzike...

Nisam imala nameru da bilo koga uvredim, samo mi se čini da je nepoštovanje muzičke umetnosti slušati jedan te isti pravac (kakav god on bio) i smatrati ga "zaslužnim za očuvanje zdrave muzičke svesti...". Nemaš zdravu muzičku svest ako u nju ne puštaš ništa drugo .

Citat:
goodlikesweeper kaže: Pregled poruke
tako da,po meni,godina pojavljivanja bendova je cissssta glupost.
Mislim da grešiš, po meni su grupama kao što su REM i Depeche Mode demo period i prvi albumi bolji nego kasniji, popularni radovi but that's just me... jednoj grupi za pravljenje prvog albuma treba puno vremena i promeni se puno ideja tako da se obično izdavanje prvog albuma i rad na njemu smatra referentnim. Plus je prvi album obično i najbolji! Eventualno još sledeća dva su podjednako dobra, a onda, kada imaju multimilionske ugovore sa diskografskim kućama i narudžbine za sledećih nekoliko albuma, plus rokove - ode sve do đavola . Isto je zapravo kao i sa nastavcima filmova

Najbolje bendove i karakteriše to što su sposobni da 5. ili 10. album naprave podjednako sjajnim kao i prvi, ali se to retko kada dešava, znaš i sam.

Citat:
goodlikesweeper kaže: Pregled poruke
Koliko vremena je trebalo panteri da izda dobar album(Ti Iris,znas za njihov glam period u osamdesetim,tako?)?
Eh, imali su i Ministry svoj glam period, pa opet ništa nije falilo prvom albumu!

Poslednja ispravka: Iris (15.11.2008 u 14:38)
Iris je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Iris na korisnoj poruci:
Red Dragon (15.11.2008)