Prikaz jedne poruke
Stara 15.11.2008, 14:39   #6006
Father Jape
Član

Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 57
Zahvaljeno 90 puta na 55 poruka
Određen forumom Re: Šta slušate od muzike...

Citat:
Iris kaže: Pregled poruke
Ah da, zaboravih - šezdesete ni pod razno nisu bitne po belim umetnicima, naprotiv! Ja Bitlse i Elvisa ne slušam niti sam ih ikada slušala, pošto me pop muzika ne zanima plus je to bio svojevrstan MTV tog doba

Bilo je tu mnogo boljih stvari; diskografskih kuća kao što su Motown Records, producenata kao što je Phil Spector, sjajnog jazza i soula... Ukratko, crni muzičari su zapravo dominirali, i njih vredi otkriti i slušati i sada!

Pitajte svoje roditelje za imena kao što su Aretha Franklin, Sam Cooke, The Isley Brothers, Jackie Wilson, The Drifters, Ike & Tina Turner, Percy Sledge, James Brown, Ray Charles, Booker T. & The MG's, Ben E. King, Otis Redding, The Supremes, Marvin Gaye, The Temptations, Stevie Wonder, The Four Tops, Gladys Knight & the Pips... Pustite nešto drugačije kroz uši

A sta su oni ako ne crnacki pop? Sto ne znaci da tu nema stvari koje ja volim (mada opet, ja volim i Bitlse iz psihodelcine faze ).
Sto se mene tice, od muzike 60ih najdrazi su mi Velvet Underground i Iggy Pop & the Stooges. A tu su i The Doorsi, pocetak Black Sabbatha i jos stosta.
Father Jape je offline   Odgovor sa citatom ove poruke