tema: C problem!
Prikaz jedne poruke
Stara 16.11.2008, 17:18   #12
Stevvan
Veteran

Član od: 17.12.2005.
Zahvalnice: 97
Zahvaljeno 179 puta na 104 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Stevvan Slanje poruke preko Skypea korisniku Stevvan
Određen forumom Re: C problem!

Citat:
holodoc kaže: Pregled poruke
@Stevan
U pravu si sa izjavom da ne treba potcenjivati ljude ali si onda kontradiktoran kada pokušavaš da objasniš čoveku da je premlad da počne da programira Ja sam recimo svoj prvi program napisao sa 7 (slovima: sedam) godina u Amiga Microsost BASIC-u v1.2 Ako sam ja to mogao u vreme kada se literatura nabavljala putem BBS-ova šta misliš koliko danas postoji klinaca tamo vani koji putem interneta neki programski jezik mogu da nauče mnogo brže
Jbg, ne znam sta da ti kazem, sem da si genije, ja sam sa 7 godina ucio da pisem i citam Ako pretpostavimo da vecina dece koja su u periodu izmedju 9-13 godina natprosecno inteligentna, pocinju da se interesuju za programiranje, bez obzira na njihovu inteligenciju, vreme provedeno uz monitor, nece imati mnogo efekta jer jednostavno fale im neka druga znanja da bi razumeli to. Kada sam rekao da ne treba potcenjivati ljude, to se odnosilo na inteligenciju, jer je alokin upotrebio termin "priglupi ljudi". Po meni da bi neko znao dobro da vlada jezikom C/C++ (recimo da pravi programe koji se kace na internet, i pritom ceprkaju tu neto) a da pritom ima 10 godina, ne treba da bude natprosecno inteligentan, vec da bude genije. Dakle, ako su zaista ta deca geniji, onda blago nama, i nasoj zemlji, jer vidim da ih cak ima i na ovom forumu i to u velikom broju Btw, koji je to prvi program koji si napravio?
Stevvan je offline   Odgovor sa citatom ove poruke