22.11.2008, 7:35
|
|
Član
Član od: 31.3.2007.
Zahvalnice: 10
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
Re: Call of Duty: World at War
Citat:
WhenDarknessFalls kaže:
I ja sam imao taj problem, a evo i kako da ga resis. Trebas da napravis svoj profil "rucno".
Idi u C:\Documents and Settings\User Name\Local Settings\Application Data\Activision\CoDWaW\players\profiles
Obrisi sve foldere tu, napravi novi i nazovi ga onako kako zelis da ti se zove profil u igri. Onda tu pored njega napravi txt fajl u notepadu i nazovi ga active.txt. Otvori taj novonapravljeni fajl i u njemu napisi ime foldera koji si malopre napravio. Samo obrati paznju da taj active.txt ne stavis u folder profila, vec pored njega, da budu u istom folderu, razumes vec...
Onda pokreni igru, i kada kliknes na odredjenu tezinu u New Game, radice i pocece prva misija... Fora je sto igra nasumicno "radi". Npr meni cim udjem izbaci taj trip sa Retrieving Acc Info, onda odem na "dont send" i udjem opet, i onda radi normalno... Chudna stvar, ali eto. Tako da probaj vise puta da udjes igru, radice jednom sigurno.

|
Cao i ja sam imo taj isti problem ali u tom slucaju sam samo uradio restart i igrica radi!
|
|
|