Prikaz jedne poruke
Stara 29.11.2008, 13:46   #666
MAD MAX
Novi član

Član od: 29.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
Određen forumom Re: Call of Duty: World at War

Citat:
purke62 kaže: Pregled poruke
I ja sam to isto uradio mada mi nije postojalo u direct-x consoli opcija sound2 već samo sound.Ipak sam u registri promenio te jedinice u nule, i restarovao komp, proverio sam i sačuvalo je tu izmenuo i pokrenuo igru i ...opet ista stvar.A taman sam se ponadao.Ne mogu da verujem da je problem do mog hardvera.Probao sam Crysis Warhead da igram na ful podešavanjima, čisto da vidim može li.Pokrene se igra i imam fps negde između 5 i 7,nije igrivo ali bar mogu da vidim kako izgleda(izgleda strava).Na srednjim podešavanjima leti.Sve novije igre koje su daleko zahtevnije mogu na srednjim podešavanjima da igram osim ovog čuda.I Far Cry2 i Brothers in Arms:Hell's Highway,S.T.A.L.K.E.R.: Clear Sky.

Jel može neko da mi kaže dali ima ovu "Kingdom Realise" verziju kao ja?
Evo jos malo da se dopunim. Meni je posle ovih intervencija sa registrima proradila igra bez greske. E sad kao sto sam vec rekao, prethodno sam sve drugo isprobao, tako da su mi u sistemu ostali najnoviji graficki drajveri za ATI grafiku (dakle 8.11) i stavio sam najnoviji direct-x 9.0c od novembra. Dakle da li je i to uticalo da igra sada lepo radi, ne znam, ali je htela posle svih ovih intervencija sa drajverima da proradi tek kad sam uradio ovo sa registrima. Inace, za mogucnost igre sa 2600 XT ne znam, ali kao sto sam vec rekao kod mene radi savrseno na 1600 x1200 sa svim podesavanjima na maximum. A moja je grafika malo starije generacije nego 2600 XT? Moja je kanta sledeca:
ASUS M2N-E
AMD dual core 6000+
2 X 1GB GEIL ULTRA NA 800 Mhz
ATI RADEON X1900XT 512MB (axelero cooler)
Creative audigy sound blaster
CHiftec 450W

Dakle sa ovim mi radi sve sto je do sad izaslo. Crysis mi radi na 1280 X 1024, podeseno odprilike pola opcija na maximum podesavanja, a pola na srednje. Inace sve druge igre rade uglavnom na max detaljima, bez ikakvog seckanja.
MAD MAX je offline   Odgovor sa citatom ove poruke