Prikaz jedne poruke
Stara 10.12.2008, 0:08   #740
Ephemerys
Posmatrač

Član od: 7.3.2006.
Zahvalnice: 11
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
Određen forumom Re: Call of Duty: World at War

Neko rče da ekipa koja igra pravi zazubice ekipi koja bezuspešno pokušava da zaigra igru.
Ljudi, da li kapirate kako je jadno sedeti ispred računara nakon petog reinstaliranja sa ili bez punkbustera i čitati kako neki ne može da pređe nešto u igri?
Upravo sam iz ekipe posmatrača prešao u ekipu igrača.
WinXP UPUTSTVO (nadam se finalno)

podrazumeva se da ste već apdejtovali sve potrebne drajvere, posebno za grafiku

1. Instalirajte i famozni Punkbuster (ovo možda i ne mora, ako neko hoće neka proba i bez)
2. Nakon uobičajenih radnji prilikom instalacije, probajte igru (na Visti nekad i krene). Usual respons: ne radi, puca pre nego što krene intro
3. Pročitajte jučerašnje uputstvo MAD MAXA, i uradite kako kaže (meni je trebalo 5-6 minuta, i 7-8 ispravki u registry bazi). Vi koji koristite modem, najverovatnije ćete morati da reinstalirate drajvere za isti kada obrnete igru i skinete je sa kompa, ALI VREDI. Vredi i format HD-a . Sada kreće intro i vidite logo triarha (ili kako se već zovu). Odaberete Solo varintu. Osećate adrenalin (super). Odaberete težinu igre i (najčešće) ništa se ne desi, tj. vrati vas na početni ekran (da ponovo birate Solo ili već nešto).
4. Sada ste već smoreni, ali glavu gore!
Nakon što izađete iz igre, u run ukucate ''regedit'' i kad vam izbaci prozor registry Editor,kliknite na HKEY_LOCAL MACHINE,SOFTVARE,Activision,Call of Duty WaW i kliknete na codkey,zatim promenite serial (desni klik, pa Modify) koji vam je upisan u neki drugi (Ognjene, da te Bog poživi i da puno sreće ). Ja sam upisao niz od 20 cifara (svoj rođoš x2,5 pa uradite isto, 20 cifara obavezno), ali nema potrebe da to pamtite. Onda sam ušao prvo u Multiplayer, pa se prebacio na solo kampanju i razrogačio se kada je igra stvarno krenula. Nisam mogao da verujem, ali uspelo je! NEMOJTE DA ŽURITE. Prvo u graphic options, pa dignite sve na nivo za koji sumnjate da će vaša mašina poterati, ali ima nade da hoće. Hoće, bez problema . E sada pogasite svetla, isključite se za ostatak čovečanstva (telefoni, zvona, kamioni, avioni...) i krenite sa kampanjom

S obzirom da sam tek počeo (i da sam odmah krenuo da kucam ovo, a igra je još aktivna preko alt-taba), ne znam da li će raditi kada je prekinem, pa planiram da je pređem u cugu, i odmah javim da sutra ne idem da šljakam . Eto toliko je dobra!
PS. Čačkao sam i sa dodavanjem profila po uputstvu sa ovog foruma, ali to nije dalo učinak. Ako ne radi po gornjem uputsvu, uradite još i ovo:
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=588
http://www.sk.rs/forum/showpost.php?...&postcount=532

Let the force be with you!

Poslednja ispravka: DeCoy (10.12.2008 u 1:04)
Ephemerys je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Ephemerys na korisnoj poruci:
darkom (2.9.2009)