tema: WOW kutak
Prikaz jedne poruke
Stara 17.1.2009, 15:06   #6193
kreator_
Banned

Član od: 16.11.2008.
Zahvalnice: 84
Zahvaljeno 200 puta na 108 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku kreator_
Određen forumom Re: WOW kutak

Citat:
BobaL kaže: Pregled poruke
Zasto te to toliko pogadja? Zasto je to tebi toliko bitno? Svako je mogao da ocisti bilo koji raid ranije nemoj lagati sebe da je to nesto posebno, pravo pitanje je samo da li je svako imao zelje da ulozi toliko vremena u nesto sto je bezvredno kao sto je oprema u wow-u?
Ovo se zove razlika izmedju hard-core i casual igraca. I neko ko je dnevno igrao po sat vremena, i ko dalje od Karazhana nije video, se mnogo razlikovao od onog ko nije nista u zivotu radio, vec je po 15 sati dnevno posvetio gearovanjem svog heroja. I to je trajalo dugo dugo, i dosle su najave za WotLK, i kako ce izaci novi Naxxramas (jedini pretbc raid koji su samo pravi hard-core igraci cistili, a ne gorenavedeni) i kako dolazi Arthas i ostala stvari. Ljudi su se przili, spremali, igraci migrirali na druge servere, kako bi organizovali dobre gilde za toliko najavljivani content nove expanzije, i sta bi na kraju. Ensidia ocistila SAV content za 3 dana, ostale jake gilde za nedelju dana, i tu na scenu stupaju casual igraci koji ciste cak i Naxxramas 25-man i Malygos 25-man koji i dalje vaze za trenutno najteze raidove. I koja je onda svrha hard-core igranja? Ljudi su ulozili godine sa uzivanjem igranja i ciscenja u Vanila wowu i TBCu, da bi se sad sa njima uporedjivali igraci koji su ili bili nezainteresovani za TBC raidove ili su jednostavno bili glupi za isto.
Poenta price jeste, da su ljudi toliko iscekivali novu expanziju, nove stvari, dugo najavljivani Naxxramas i Kel'thuzad koji je bio "strah i trepet" za vecinu igraca u pretbcu, da bi sad usli i za jedno vece ocistili nesto sto je ranije trebalo po nedelju dana i vise. Cemu to?
Mene to iskreno ne potresa, meni je jos bolje, uzmem svu opremu koju hocu za veoma malo vremena na mnogo lak nacin, ali znam previse igraca koje srecem na serveru, od kojih sam mnogo bolji bio u TBCu, i znam koji su jednostavno glupi da su upropascavali svaki PUG koji sam radio, e bas njih sad vidjam sa end-game opremom, i ne samo time, vec i svojim stavom "ja imam opremu od Kel'thuzada i Saphirona, moze mi se da ti naredjujem u instancama, jer sam samim tim i bolji igrac od tebe"...
kreator_ je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci:
drashkos (17.1.2009), Filix (17.1.2009)